Папа Римський "благословив" країни постачати Україні зброю

Папа Римський "благословив" країни постачати Україні зброю

Папа Римський "благословив" країни постачати Україні зброю, якщо вона використовується з метою самооборони. Повідомляє Sky News.

Католицький лідер після триденної поїздки до Казахстану заявив, що країни світу можуть постачати Україні зброю, якщо вона використовується в цілях самооборони.

Це політичне рішення, яке може бути моральним, морально прийнятним, якщо воно ухвалюється в умовах моралі. Самооборона є не лише законною, а й вираженням любові до Батьківщини. Той, хто не захищає себе, хто не захищає щось, не любить її. Ті, хто захищає, кохає її, – додав він.

Також Папа зауважив, що російське військо стикнулось не лише з військовим опором, а й з опором народу.

Це також правда, що росіяни думали, що все закінчиться за тиждень. Але вони помилилися. Вони зіткнулися з хоробрим народом, народом, який бореться за виживання і який має історію боротьби, – сказав Франциск.

Нагадаємо, що військових рф не попередили про "перегрупування" на Харківщині – ГУР.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото) "Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото)
Загалом участь в акції взяло близько 120 осіб.
У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото) У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото)
Німеччина серед країн заходу чи не найбільше виступає проти підтримки України зброєю.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Loading...
Load next