Військових рф не попередили про "перегрупування" на Харківщині – ГУР

Військових рф не попередили про "перегрупування" на Харківщині – ГУР

Згідно з отриманими розвідкою перехопленнями, російських військових командування не попередило про так зване "перегрупування" та відступ з Харківської області.  Повідомляє представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Є офіційна версія генштабу рф і Міністерства оборони про перегрупування, але про неї точно "забули" повідомити особовому складу, який був у Харківській області. 

Вони не в курсі про перегрупування і активно розповідають своїм співрозмовникам на іншому кінці дроту про втечу, про колосальні втрати, про полон, в який потрапляє значна кількість підрозділів, про кадирівців, які тікають з поля бою. 

За його словами, відступ окупантів з Харківщини може допомогти багатьом росіянам зрозуміти, якою є ситуація на фронті насправді.

Нагадаємо, що у росії скасовують відправку нових військових підрозділів до України – розвідка.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У російському Слідкомі вигадали фейк про "летючі ескадрони смерті націоналістів" у Харкові У російському Слідкомі вигадали фейк про "летючі ескадрони смерті націоналістів" у Харкові
Голова Слідчого комітету Російської Федерації доручив слідчим фіксувати факти "залякування українськими націоналістами мирних жителів Харкова".
Loading...
Load next