Відновлення розбитого армією рф житла окупанти замінили орендою - Гайдай

Відновлення розбитого армією рф житла окупанти замінили орендою - Гайдай

Замість відновлення житла в Луганській області росія пропонує фонд орендного житла. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram.

На відновлення зруйнованої інфраструктури в захоплених містах окупаційна влада відводила собі різні строки – від тижня до двох місяців, але не спромоглася. Уже майже жовтень, а населені пункти без світла та газу, подекуди із водою на перших поверхах, - написав Гайдай.

За його словами, з відбудовою житла ще важче.

Якщо у Маріуполі хоча б намагалися звести показову багатоповерхівку, то тепер на порядку денному – фонд орендного житла на Донбасі. Саме таке рішення запропонували в держдумі рф для вирішення житлового питання, зокрема, й на Луганщині. Розбила армія рф житло? Орендуй! Тим більше, твоє бажання орендувати закріплять на законодавчому рівні. Тільки от за які кошти? Хоча – ні. Робота в так званій «лнр» є завжди. Але лише така, куди відмовляються йти навіть безробітні, - зазначив Гайдай.

Він повідомив, що зокрема, на Біловодщині оголошено новий набір до «підрозділів мвс». Після значних втрат у боях, з його слів, співробітники, які вижили, дезертирували або втекли на територію рф.

Такі набори вже по кілька разів оголошували майже у всіх громадах Луганщини. Поступово вакантними виявляються навіть керівні посади. Туди навіть підвищити нікого – люди гинуть масово, - повідомив Гайдай.

Нагадаємо, що "Розбиті міста Луганщини зиму не переживуть", - Гайдай (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next