Розвідка Британії: путін може оголосити анексію, але це не дасть бажаного ефекту в рф

Розвідка Британії: путін може оголосити анексію, але це не дасть бажаного ефекту в рф

Британська розвідка констатує, що під час виступу перед обома палатами російського парламенту у п’ятницю 30 вересня президент рф володимир путін може оголосити про анексію окупованих російською армією українських територій. Йдеться у розвідувальному огляді Міноборони Британії.

Існує реальна можливість, що путін використає свій виступ для офіційного оголошення про приєднання окупованих регіонів України до російської федерації, – зазначає британська розвідка.

Там нагадують, що "референдуми", які зараз проходять на цих територіях, мають завершитися 27 вересня.

Російське керівництво майже напевно сподівається, що будь-яке оголошення про анексію буде розглядатися як виправдання "спеціальної військової операції" та консолідує патріотичну підтримку конфлікту, – йдеться в огляді.

Однак, на думку британської розвідки, це прагнення, ймовірно, буде підірване зростанням внутрішньої обізнаності про нещодавні невдачі росії на полі бою і значним занепокоєнням щодо часткової мобілізації, оголошеної минулого тижня.

Нагадаємо, що "​Все більше школярів повертається до очної та змішаної форми навчання" – Шкарлет.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У британській розвідці підтвердили низький моральний дух росіян і сильний опір українців У британській розвідці підтвердили низький моральний дух росіян і сильний опір українців
Вже два місяці Україна відбиває численні атаки Росії вздовж лінії зіткнення.
рф готує плацдарм для відсікання українських сил на Донбасі - британська розвідка рф готує плацдарм для відсікання українських сил на Донбасі - британська розвідка
Росіяни спробують захопити Краматорськ і Сєвєродонецьк.
Loading...
Load next