Притула зібрав "на підручник з історії для Ілона Маска" понад два мільйони гривень

Притула зібрав "на підручник з історії для Ілона Маска" понад два мільйони гривень
Так український шоумен і волонтер відреагував на скандальні заяви Маска.

Світова спільнота активно реагує на заяву Ілона Маска про мирні переговори між Україною і росією. Повз не пройшов Сергій Притула, який під час війни активно займається волонтерством. У себе в блозі Притула написав: 

Ілон, здається, ви пропустили багато уроків історії, зосередившись на космосі і електромобілях. Ваші пропозиції схожі на путінські. 

Жартома Сергій запропонував підтримати збір на підручник з історії для Ілона Маска. Як уточнив шоумен, кошти, що залишилися, будуть спрямовані на придбання необхідного обладнання та речей для Збройних сил України. 

Ми, українці, знаємо історію і цінуємо своє майбутнє. Ми хочемо зробити подарунок для Ілона Маска - підручник з історії. Ми купимо йому підручник. Всі гроші, що залишилися, підуть на тих, хто зараз творить історію вільного світу – Збройні Сили України, - написав Сергій. 

Лише за перші 30 хвилин удалося зібрати 1 мільйон гривень. Збір був закритий за кілька годин. Усього вдалося зібрати понад два мільйони гривень.

Збір на підручник з історії пану Ілону закрили! Загалом зібрали фантастичну суму у 2,3 млн грн. На ці кошти купимо сам підручник і партію рацій Motorola R7 для ЗСУ. Бо наші завжди мають рацію:))) А ми ще й посилимо їх стабільним і безпечним зв‘язком! Дякую усім, хто долучився! - написав Притула.

Нагадаємо, що Ілон "Москаленко": Україна без Криму та повторні голосування на анексованих територіях. Відомий бізнесмен запропонував варіант закінчення війни, проте реакція політиків, відомих людей та простих українських громадян не забарилась.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Прихильник Путіна Моргенштерн боїться їхати в Україну й скасовує свої концерти Прихильник Путіна Моргенштерн боїться їхати в Україну й скасовує свої концерти
Російський реп-виконавець Моргенштерн у прямому ефірі в мережі Instagram заявив про скасування українського туру, через незрозумілу ситуацію в Україні. Зокрема було заплановано три концерти – у Києві, Запоріжжі та Харкові.
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Loading...
Load next