У Великій Британії розпочалася підготовка молодших командирів ЗСУ

У Великій Британії розпочалася підготовка молодших командирів ЗСУ

На території Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії розпочато підготовку молодших командирів Збройних сил України. Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

У Великій Британії розпочалася підготовка молодших командирів Збройних сил України. (..) Даний курс розроблено на основі української програми навчань сержантського складу із врахуванням бойового досвіду Збройних сил України, – ідеться у повідомленні.

Курс передбачає заняття з лідерства, психологічної, методичної, вогневої, технічної та тактичної підготовок, а також міжнародного гуманітарного права.

Фото: Міністерства оборони України

Тренування проводять українські та британські інструктори із залученням іноземних зразків озброєння та військової техніки.

У Міноборони зазначили, що після успішного завершення навчання військовослужбовців призначать на посади командирів відділень в підрозділи різних родів військ.

Нагадаємо, як створити нові робочі місця для ВПО на території громади (інфографіка).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео) Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео)
Освятивши великодні страви, у Вербну неділю після святкової літургії капелани 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади вирушили на Схід в зону ООС. Вони хочуть не тільки підтримати і допомогти нашим військовикам у такий нелегкий час, але й передати їм частинку сімейного тепла з мирної території нашої батьківщини.
Loading...
Load next