"В окупантів бунти серед мобілізованих" - Гайдай

"В окупантів бунти серед мобілізованих" - Гайдай

У російських окупантів продовжуються бунти серед мобілізованих. Повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram.

Продовжуються бунти серед мобілізованих. Так, на одному з навчальних полігонів східного військового округу, через низький рівень забезпечення, недотримання санітарних норм, неналежне харчування та відсутність нормальних умов для проживання, понад сто мобілізованих відмовляються виконувати будь-які накази командування та залишати казарму, - повідомив Гайдай.

Голова Луганської ОВА додав, що мобілізованих медиків у так званій "республіці" вже не вистачає – через надходження великої кількості поранених просять про допомогу у рф:

Щоб поповнити штати лікарень, самопроголошене керівництво регіону направило клопотання з проханням про відрядження медперсоналу з центральних та східних областей рф.

Також Гайдай повідомив, що окупанти задля власної безпеки вимкнули в Кремінній світло, а разом із ним і зв'язок, повністю ізолювавши місцеве населення від зовнішнього світу.

Місто майже пусте – всі в підвалах та погребах. Навіть без світла розуміють наближення ЗСУ, - зауважив він.

Нагадаємо, що Україна повернула з росії 37 депортованих дітей.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти змушують українських військовополонених збирати тіла своїх побратимів, — Денісова Окупанти змушують українських військовополонених збирати тіла своїх побратимів, — Денісова
У порушення Женевської конвенції про поводження з військовополоненими, окупанти використовують працю українських військових.
ЗСУ женуть окупантів із Сєверодонецька: ефектне знищення техніки рашистів (відео) ЗСУ женуть окупантів із Сєверодонецька: ефектне знищення техніки рашистів (відео)
ЗСУ знищили дві БМП та легкові автомобілі російських загабрників.
Російські війська продовжуватимуть боротись за Сєверодонецьк - британська розвідка Російські війська продовжуватимуть боротись за Сєверодонецьк - британська розвідка
Вони можуть посилювати наступ на місто із півночі.
Loading...
Load next