Радіодиктант національної єдності-2022: коли і де слухати

Радіодиктант національної єдності-2022: коли і де слухати

У середу, 9 листопада, в Україні відбудеться 22-й радіодиктант національної єдності. Його об 11:00 транслюватиме "Суспільне". Повідомляє у Telegram Міністерство культури та інформаційної політики України.

9 листопада, у День української писемності та мови, об 11:00 за київським часом відбудеться традиційний радіодиктант національної єдності, – ідеться у повідомленні.

Як взяти участь

1. Об 11:00 за Києвом увімкніть Суспільне (ефіри Українського радіо, Радіо Культура, Суспільне Культура) або зайдіть на Facebook-сторінку мовника;

2. Сфотографуйте або відскануйте свій текст та надішліть на електронну пошту [email protected] до 11:00 10 листопада.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Заборонити російську музику на радіо та телебаченні: пропозиція ВРУ Заборонити російську музику на радіо та телебаченні: пропозиція ВРУ
Народні депутати пропонують заборонити російську музику на радіо та телебаченні. Відповідний законопроєкт уже зареєстрували.
Українська вишиванка: особливості орнаменту та цікаві факти (відео) Українська вишиванка: особливості орнаменту та цікаві факти (відео)
Червоне – то любов, а чорне – то журба. Особливі орнаменти, кольорова гама та символіка у кожному візерунку – усе це про нашу рідну, українську вишиванку.
З ініціативи Зеленської в Національному музеї Катару запрацює україномовний аудіогід З ініціативи Зеленської в Національному музеї Катару запрацює україномовний аудіогід
Таких домовленостей було досягнуто після перемовин Олени Зеленської та голови катарської організації Qatar Museums шейхи Мейасси бінт Хамад Аль Тані.
Loading...
Load next