На 90-му році життя помер син командувача УПА Юрій Шухевич (відео)

На 90-му році життя помер син командувача УПА Юрій Шухевич (відео)

У віці 89 років помер син командувача Української повстанської армії Романа Шухевича, політв'язень і герой України Юрій Шухевич. Про це в Telegram повідомив мер Львова Андрій Садовий.

У віці 89 років відійшов до вічності Юрій Шухевич – Герой України, дисидент, член Української Гельсінської Групи.

Вічна пам’ять великому Українцю, – написав Садовий.

Нагадаємо, що у Бєлгодській області будують оборонну "засічну лінію" на кордоні з Україною.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський надав звання Героя України двом добровольцям, які загинули у 2014 році (фото) Зеленський надав звання Героя України двом добровольцям, які загинули у 2014 році (фото)
Сьогодні, 29 серпня в Україні відбуваються урочистості з нагоди Дня пам'яті полеглих захисників.
Нацбанк випустить монету на честь Героя України Василя Сліпака Нацбанк випустить монету на честь Героя України Василя Сліпака
Національний банк України випустить пам’ятну монету на честь видатного оперного співака, учасника Революції Гідності та бойових дій на Донбасі Героя України Василя Сліпака. Тираж монет становитиме 35 тисяч.
Школяру з Рівного влаштували сюрприз з поверненням тата-військового (відео) Школяру з Рівного влаштували сюрприз з поверненням тата-військового (відео)
Військовий 108 гірсько-штурмового батальйону Володимир Боднар був на війні від самого початку. Він провів 7 ротацій на першій лінії, а 4 останні був старшим на позиції.
Loading...
Load next