У Бєлгодській області будують оборонну "засічну лінію" на кордоні з Україною

У Бєлгодській області будують оборонну "засічну лінію" на кордоні з Україною

У Бєлгородській області росії будують оборонну "засічну лінію", а також готуються до можливого "нападу" з боку України. Повідомив губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков у Telegram.

На пресконференції губернатор В'ячеслав Гладков повідомив, що росія будує "засічну лінію" на кордоні Бєлгородської області з Україною:

Я кажу про формування бєлгородської лінії – бєлгородська засічна лінія.

Пізніше він опублікував фотографії будівництва.

Нагадаємо, що росія посилює контроль над інформаційним простором на тлі критики її дій в Україні - ISW.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Сумщині прикордонники зводять нове загородження від Росії (відео) На Сумщині прикордонники зводять нове загородження від Росії (відео)
На Сумщині на кордоні з Росією, в першу чергу, будують протитранспортні загородження. Держприкордонслужба продовжує системну роботу з посилення інженерного облаштування.
Українські військові провели масштабні навчання на кордоні з Росією (відео) Українські військові провели масштабні навчання на кордоні з Росією (відео)
Учасники тренувань відпрацювали алгоритми міжвідомчої взаємодії для ефективної протидії можливим терористичним і диверсійним загрозам.
У Росії палає: цього разу через протитранспортні загородження на кордоні з Росією (відео) У Росії палає: цього разу через протитранспортні загородження на кордоні з Росією (відео)
На кордоні з Росією, в першу чергу, будують протитранспортні загородження. Держприкордонслужба продовжує системну роботу з посилення інженерного облаштування.
Loading...
Load next