Київ завтра може вийти на планові графіки відключення світла - Кличко

Київ завтра може вийти на планові графіки відключення світла - Кличко

Київ може вийти на планові графіки відключення електроенергії вже завтра, заявив мер Києва Віталій Кличко у суботу, 26 листопада, в ефірі одного з телеканалів.

Я переконаний, що у наступні дні, я сподіваюся, завтра ми зможемо вийти вже до планових графіків відключення, - наголосив Кличко.

Зі слів мера столиці, міська влада робить "все, що можливо, для того, щоб повернути сервіси для киян, для того, щоб тепло, вода, електропостачання були в кожній домівці".

Майже всі будинки міста Києва з теплопостачанням, 95% з теплопостачанням, найближчим часом, я переконаний у тому, що вже ця цифра буде повною. Зараз 25% мешканців Києва знаходиться без електропостачання, це дефіцит. (...) Вода є у всьому місті, - зазначив він.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Оголошено штормове попередження: в Україні через негоду без світла залишились 75 населених пунктів Оголошено штормове попередження: в Україні через негоду без світла залишились 75 населених пунктів
Внаслідок негоди без електроенергії залишилися 75 населених пунктів в чотирьох областях України.
«Як домовлявся Майдан»: документальний фільм про події революції «Як домовлявся Майдан»: документальний фільм про події революції
У річницю Революції Гідності, 21 листопада, покажуть документальний фільм «Як домовлявся Майдан».
На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео) На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео)
У Києві на Хрещатику відбулася друга репетиція військового параду до Дня незалежності.
Loading...
Load next