Окупанти найближчим часом можуть завдати нової хвилі ракетних ударів по Україні - ISW

Окупанти найближчим часом можуть завдати нової хвилі ракетних ударів по Україні - ISW

Російські загарбники можуть завдати нових ракетних ударів по Україні найближчим часом, але, як пише Інститут вивчення війни (ISW), такі дії агресора спрямовані тільки на продовження останніх темпів обстрілів, а не на їхню ескалацію.

Однак через продовження деградації ракетного арсеналу рф у ході попередніх ударів цілком ймовірно, що росія прагне підтримувати, а не ескалувати темпи обстрілів, - пише ISW.

Інститут навів попередження президента України Володимира Зеленського, зроблене у його відеозверненні від 27 листопада щодо нових ворожих атак.

У ISW також навели заяву речниці Оперативного командування "Південь" Наталії Гуменюк про те, що 28 листопада у Чорному морі заступив на бойове чергування додатковий російський ракетоносій, що є ще одним доказом підготовки до відновлення хвилі масованих ракетних ударів протягом наступного тижня.

Нагадаємо, що Фінляндія готова прийняти взимку ще 10 тисяч українців.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

 

Читайте також
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Loading...
Load next