Німці пожертвували благодійникам "Карітас" рекордний 71 млн євро для України

Німці пожертвували благодійникам "Карітас" рекордний 71 млн євро для України

Війна в Україні викликала безпрецедентний обсяг пожертв у Німеччині католицькій благодійній організації "Карітас Інтернешнл" у зв’язку з однією кризовою ситуацією. Про це у німецькій асоціації "Карітас" у Фрайбурзі повідомили агентству DPA.

Станом на сьогодні близько 71 мільйона євро було зібранодля надання надзвичайної допомоги Україні. Це більше, ніж було пожертвовано на допомогу після катастрофи цунамі у Південній Азії у 2004 році.

Робота "Карітас" в Україні включає розподіл продуктів харчування та питної води.

Як повідомлялося днями, у Німеччині зростає схвалення постачання танків в Україну.

Зараз 48% виступають за постачання танків Україні. 41% німців проти, у листопаді цей показник був 47%. Найбільше підтримують постачання танків прихильники партії "Зелених" (70%), найменше – ультраправої "Альтернативи для Німеччини" (12%).

Нагадаємо, що росіяни готуються до вуличних боїв у Мелітополі – мер.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Patreon пояснили блокування сторінки фонду "Повернись живим": користувачі мережі обурені У Patreon пояснили блокування сторінки фонду "Повернись живим": користувачі мережі обурені
Компанія Patreon пояснила, чому заблокувала сторінку "Повернись живим" у розпал вторгнення Росії на територію України. Там сказали, що вони "проти підтримки насильства".
У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото) У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото)
Німеччина серед країн заходу чи не найбільше виступає проти підтримки України зброєю.
Loading...
Load next