При обміні військовополонених рашисти ділять людей на “сорти” – ГУР

При обміні військовополонених рашисти ділять людей на “сорти” – ГУР

При обміні військовополоненими найменший інтерес у путінського режиму до промусово мобілізованих із окупованих українських територій. Найбільшу цінність мають ті, хто володіє інформацією, або певними навиками. Про це в ефірі телемарафону розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

Якщо ми говоримо про антирейтинг, то якраз рашистський режим – фашиський по своїй суті, тому що він проводить градацію. Наприклад, примусово мобілізовані з тимчасово окупованих територій – це позиція номер один в антирейтинзі. А всі решта – починається вкрай тяжкий процес. Зрозуміло, що офіцери мають підвищений попит. А також люди, які володіють певними знаннями і навиками. Чим простіша людина у рашистів, тим менший до неї інтерес, особливо якщо це людина з тимчасово окупованої території. І в цьому сутність путінського режиму, коли вони декларують єдність, але при цьому ділять людей на “сорти”, – повідомив Юсов.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Сам ліквідував щонайменше 12 російських військових: розвідка про відважного українця Сам ліквідував щонайменше 12 російських військових: розвідка про відважного українця
Чоловік, якому дали позивний «Вовк», безжально нищив окупантів на Київщині.
"Більшість скотиняк знищено, інші розбіглися" – командир ГУР про звільнення Дмитрівки та Капітанівки (відео) "Більшість скотиняк знищено, інші розбіглися" – командир ГУР про звільнення Дмитрівки та Капітанівки (відео)
Повертатися у ці населені пункти на Київщині поки рано.
Loading...
Load next