Службу Епіфанія в Лаврі охоронятиме поліція

Службу Епіфанія в Лаврі охоронятиме поліція

Поліція охоронятиме 7 січня богослужіння в Успенському соборі Києво-Печерської лаври та на прилеглих територіях. Пише "Інтерфакс-Україна".

Поліція Києва готується до гарантування публічної безпеки та порядку під час богослужіння в Успенському соборі Києво-Печерської лаври. Ну і, відповідно, певна кількість поліцейських нестиме службу саме біля Києво-Печерської лаври по периметру та безпосередньо на території Верхньої лаври.

Вигівський зазначив, що поліція не має інформації про можливі провокації під час богослужіння, проте завданням правоохоронців є недопущення будь-яких порушень публічного порядку, і поліція готова до цього.

Нагадаємо, що різдвяне богослужіння у Києво-Печерській Лаврі проведе митрополит Епіфаній.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Без масок та дистанції: у Лаврі проігнорували дотримання карантинних вимог у Великдень (фото) Без масок та дистанції: у Лаврі проігнорували дотримання карантинних вимог у Великдень (фото)
Під час великоднього богослужіння у Києво-Печерській лаврі зібралось багато вірян, які вирішили проігнорувати карантинні обмеження та масковий режим.
Будівлю "Квіти України" в Києві визнали об'єктом культурної спадщини Будівлю "Квіти України" в Києві визнали об'єктом культурної спадщини
"Квіти України", яку нещодавно намагалися знести визнали об’єктом культурної спадщини Києва та тепер охоронятимуть.
На Великдень у церквах очікують понад мільйон вірян, – Нацполіція На Великдень у церквах очікують понад мільйон вірян, – Нацполіція
За попередніми підрахунками Національної поліції, святкові богослужіння з нагоди Великодня можуть відвідати більше мільйона вірян. Зокрема безпеку на Великдень гарантуватиме понад 29 тисяч правоохоронців по всій Україні.
Loading...
Load next