Новий масштабний наступ росіян на Луганщину можливий - Гайдай

Новий масштабний наступ росіян на Луганщину можливий - Гайдай

Новий масштабний наступ російських окупантів на Луганську область можливий. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі телемарафону.

На запитання, чи дійсно росіяни готуються до масштабного наступу на Луганщині, Гайдай відповів:

В теорії це можливо, тому що така кількість мобілізованих - сотні тисяч - і ту тактику, яку ми бачили на Бахмуті, що просто закидують трупами наші позиції, що там не те що люди, зброя вже не витримує. Тому, в принципі, достатньо очікувано. Можу сказати, що неодноразово намагалися накопичити сили для контрнаступу на Луганщині, але наше військове командування бачить десь попереду на пару кроків, аналізує та приймає відповідні рішення.

Окрім того, Гайдай повідомив, що росіяни намагаються закріпитися у Кремінній та втримати оборону.

Росіяни все одно вивчають нашу тактику та стратегію, змінюють свою. Те, що вони перекидають свіжомобілізованих росіян, то це, в принципі, ми бачимо. І постійні навали, хвилі наступів - вони відчуваються, але зараз ми навіть фіксували, що перекинули вже кадрових військових десантників – це з одного з десантних полків. На росії намагаються просто на Кремінній закріпитися та втримати оборону, - розповів Гайдай.

Нагадаємо, що Україна чекає від Австрії розслідування інциденту з вивезенням українських дітей з Австрії до росії.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти змушують українських військовополонених збирати тіла своїх побратимів, — Денісова Окупанти змушують українських військовополонених збирати тіла своїх побратимів, — Денісова
У порушення Женевської конвенції про поводження з військовополоненими, окупанти використовують працю українських військових.
ЗСУ женуть окупантів із Сєверодонецька: ефектне знищення техніки рашистів (відео) ЗСУ женуть окупантів із Сєверодонецька: ефектне знищення техніки рашистів (відео)
ЗСУ знищили дві БМП та легкові автомобілі російських загабрників.
Російські війська продовжуватимуть боротись за Сєверодонецьк - британська розвідка Російські війська продовжуватимуть боротись за Сєверодонецьк - британська розвідка
Вони можуть посилювати наступ на місто із півночі.
Loading...
Load next