На Житомирщині кордон з білоруссю зашивають окопами та заливають бетоном - ОВА

На Житомирщині кордон з білоруссю зашивають окопами та заливають бетоном - ОВА

У Житомирській області на кордоні з білоруссю продовжується розбудова додаткових ліній оборони та монтаж фортифікаційних споруд. Кордон зашивають окопами та заливають бетоном. Про це повідомив голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

Кордон з білоруссю на Житомирщині зашивають окопами та заливають бетоном. Такий короткий підсумок спільної інспекції та міжвідомчої наради, проведені із заступником командувача ОУВ «Волинь», бригадним генералом Василем Зубаничем на півночі області, - написав Бунечко.

За його словами, керівники військового командування, обласної адміністрації, прикордонників, правоохоронних органів та громад, що межують з кордоном, зібралися в Олевську, щоб проаналізувати хід розбудови глибоко ешелонованої системи оборони на кордоні з білоруссю.

Зараз тут продовжується розбудова додаткових ліній оборони та монтаж фортифікаційних споруд. Разом з мінними полями, протитанковими ровами, іншими фізичними загородженнями на напрямках потенційного просування ворога вони мають створити для сил окупантів пекельну пастку на українському Поліссі, - зазначив Бунечко.

Нагадаємо, що застрелений СБУ учасник переговорів попередив Буданова про плани Путіна взяти Київ - The Wall Street Journal.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Лукашенко планує розмістити ракетні комплекси на кордоні з Україною Лукашенко планує розмістити ракетні комплекси на кордоні з Україною
Білорусь планує закупити у Росії озброєння на понад мільярд гривень. За словами президента країни Олександра Лукашенка, вона "знадобиться" на кордоні з Україною.
Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву
З 1 червня цього року у Білорусі обласна рада депутатів Гомельської області, що межує з Україною, вирішила ввести місцевий збір за перетин кордону до України, Польщі та Литви. Зазначається, що такі нововведення пов'язані із поширенням COVID-19.
Loading...
Load next