Нова хвиля мобілізації в росії запланована на кінець лютого – Генштаб

Нова хвиля мобілізації в росії запланована на кінець лютого – Генштаб

Друга хвиля мобілізації в росії може початися наприкінці лютого. Підготовчі заходи проводяться, зокрема, в окупованому Криму. Про це йдеться у зведенні Генштабу.

На тимчасово окупованих територіях Автономної республіки Крим ворог проводить підготовчі заходи до чергової хвилі мобілізації. Так, до 29 січня поточного року всі так звані державні, та приватні установи повинні подати списки осіб на бронь до військових комісаріатів. Наступна масова хвиля мобілізації запланована на кінець лютого.

З 1 лютого поточного року всі ремонтні та будівельні роботи на бюджетних підприємствах та в установах будуть припинені, а всі заплановані кошти – перенаправлені на забезпечення збройної агресії проти України, – повідомили у Генштабі.

Нагадаємо, що у Києві провели масштабну спецоперацію і ліквідували наркосиндикат.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com 

Читайте також
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
Loading...
Load next