На території Білорусі збільшилася кількість військових рф

На території Білорусі збільшилася кількість військових рф

На території Білорусі зараз може бути близько 9 тисяч російських військовослужбовців. Ще тиждень тому, за даними ГУР, їх було близько шести тисяч. Про це повідомив спікер ДПСУ України Андрій Демченко.

Поруч із нашим кордоном ми не відзначаємо переміщення ні військової техніки, ні особового складу цих підрозділів. Вони переважно знаходяться на військових полігонах, які надала Білорусь. Загалом на території Білорусі може перебувати близько 9000 військовослужбовців росії, – сказав Демченко.

У відомстві нагадали, що частину підрозділів уже повернули назад до росії, щоб перекинути на фронт.

Ті підрозділи, що пройшли навчання, були переведені назад на територію рф, щоб надалі бути перекинутими на напрями, де ведуться бойові дії. На територію Білорусі зайшли нові підрозділи для проведення навчань та підготовки, – пояснив спікер.

 Нагадаємо, що у рф влада швидше за все не виключає ще один призов за мобілізацією - британська розвідка.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти визнали провал на інформаційному фронті та посилюють цензуру в армії Окупанти визнали провал на інформаційному фронті та посилюють цензуру в армії
Російськими військовим або заборонять зовсім, або піддаватимуть жорсткій цензурі всі повідомлення та будь-яку інформацію з інтернету.
Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео) Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео)
Дякуємо за ваш захист та службу! Слава Україні! Слава її Збройним Силам!
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Loading...
Load next