Посольство розшукало 6 українців, які не виходили на зв'язок після землетрусу у Туреччині

Посольство розшукало 6 українців, які не виходили на зв'язок після землетрусу у Туреччині

Українське посольство розшукало шістьох українців, які не виходили на зв'язок після землетрусу в Туреччині. Загальна кількість звернень про громадян України в зоні стихійного лиха, зв‘язок з якими наразі відсутній, збільшилася до 27. Повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко у Facebook.

Наше посольство розшукало шістьох українців, які не виходили на зв'язок після землетрусу. Їхній стан задовільний, загроз життю немає. У частини громадян зруйноване житло. Вони наразі поселилися в турецьких родичів, - написав Ніколенко.

Він зазначив, що консул підтримує із ними зв'язок.

Загальна кількість звернень про громадян в зоні стихійного лиха, зв'язок з якими наразі відсутній, збільшилася до 27. Українське посольство взаємодіє із турецькими рятувальниками задля встановлення місць їхнього перебування. Інформація про наявність українців серед жертв землетрусу не надходила, - повідомив Ніколенко.

Нагадаємо, що у бібліотеках України було списано близько 19 млн книг, серед них 11 млн - російською мовою.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Туреччина знову вимагатиме ПЛР-тести на COVID в туристів, які летять з України Туреччина знову вимагатиме ПЛР-тести на COVID в туристів, які летять з України
Влада Туреччини повернула вимогу здачі ПЛР-тесту для перетину кордону громадянами України. ПЛР-тест відтер може замінити швидкий тест на антиген коронавірусу.
У Туреччині рятувальники знайшли українського альпініста, який заблукав у горах У Туреччині рятувальники знайшли українського альпініста, який заблукав у горах
Наразі стан українця задовільний, однак під час прогулянки в горах альпініст поранив щиколотку. Через це рятувальники доправили чоловіка до місцевої лікарні.
Loading...
Load next