Землетруси в Туреччині: з двох регіонів евакуювали 15 українців

Землетруси в Туреччині: з двох регіонів евакуювали 15 українців

З регіонів Газіантеп та Хатай в Туреччині, які постраждали від землетрусів було евакуйовано 15 українців, в тому числі і родина, яка знаходилася під завалами 12 годин. Повідомляє посольство України в Турецькій Республіці.

9-11 лютого представники Посольства України відвідали регіони Газіантеп та Хатай, які постраждали від землетрусів. З цих регіонів було евакуйовано 15 громадян України, в тому числі і родина, яка знаходилася під завалами 12 годин. Також було надано гуманітарну допомогу та моральну підтримку українцям, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що спільно з українськими рятувальниками та представниками посольства було проведено робочу зустріч з представниками Директорату надзвичайних ситуацій Туреччини (AFAD).

Нагадаємо, що "Не залишиться навіть натяку": Андрющенко показав, що окупанти зробили з будинком, де вбили понад 150 людей (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Туреччині рятувальники знайшли українського альпініста, який заблукав у горах У Туреччині рятувальники знайшли українського альпініста, який заблукав у горах
Наразі стан українця задовільний, однак під час прогулянки в горах альпініст поранив щиколотку. Через це рятувальники доправили чоловіка до місцевої лікарні.
Туреччина знову вимагатиме ПЛР-тести на COVID в туристів, які летять з України Туреччина знову вимагатиме ПЛР-тести на COVID в туристів, які летять з України
Влада Туреччини повернула вимогу здачі ПЛР-тесту для перетину кордону громадянами України. ПЛР-тест відтер може замінити швидкий тест на антиген коронавірусу.
Loading...
Load next