У Литві завершили курс навчання українських операторів зенітної гармати L70

У Литві завершили курс навчання українських операторів зенітної гармати L70

Литовська армія провела двотижневий курс підготовки для українських військових під час якого їх навчили використовувати шведську зенітну гармату L70. Повідомлення Збройних сил Литви.

Військово-повітряні сили Збройних сил Литви підготували операторів зенітної гармати L70, які вміють готувати гармату до бою, вести вогонь по повітряних цілях, а також виконувати післябойове обслуговування та дрібний ремонт, - йдеться у повідомленні.

Після тренувань з бойовою стрільбою українські воїни можуть знищувати ворожі літаки, вертольоти, дистанційно керовані літальні апарати на відстані до 5 кілометрів за будь-яких погодних умов.

Двотижневий курс підготовки інструкторів українських військовослужбовців проводила Військова служба правопорядку.

Нагадаємо, що у бібліотеках України було списано близько 19 млн книг, серед них 11 млн - російською мовою.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Херсонщині тривають планові тренування підрозділів ЗСУ (відео) На Херсонщині тривають планові тренування підрозділів ЗСУ (відео)
Постійні тренування обумовлені наявністю в регіоні критичних об'єктів інфраструктури, на які може посягати ворог.
Навчання з участю країн-членів НАТО в Україні: Скабєєва заочно "подискутувала" з Арестовичем (відео) Навчання з участю країн-членів НАТО в Україні: Скабєєва заочно "подискутувала" з Арестовичем (відео)
Навчання за участі 15 країн-членів НАТО та партнерів пройдуть у вересні практично на всіх полігонах ЗСУ, а також в акваторії Чорного та Азовського морів.
Loading...
Load next