"Щури тікають": у тимчасово окупованому Криму фіксують евакуацію окремих категорій громадян

"Щури тікають": у тимчасово окупованому Криму фіксують евакуацію окремих категорій громадян

За інформацією Генштабу на окупованому півострові Крим знову помітили переміщення людей, що тікають з окупованих територій. Повідомили у пресслужбі Генштабу ЗСУ.

Вкотре фіксується евакуація окремих категорій громадян із тимчасово окупованого Криму. Останнім часом військовослужбовці російських окупаційних військ, що дислокуються у Перевальному, відправляють свої сім’ї до росії, — повідомили у Генштабі ЗСУ.

Нагадаємо, що ще 200 строковиків рф доправлено до Луганщини - ОВА.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Російська ФСБ показала фрагменти допитів щодо диверсії на газопроводі в Криму (відео) Російська ФСБ показала фрагменти допитів щодо диверсії на газопроводі в Криму (відео)
Окупанти опублікували відео допиту кримських татар. Так звана "справа" стосується підриву труби на газопроводі в окупованому Криму.
Ірина Круг виступила в Дніпрі: раніше співачка відвідувала окупований Крим (відео) Ірина Круг виступила в Дніпрі: раніше співачка відвідувала окупований Крим (відео)
Місцеві активісти влаштували "коридор ганьби" тим, хто прийшов 6 жовтня на концерт Ірини Круг. У СБУ запевнили, що не знайшли причин забороняти зірці в'їзд до України.
Loading...
Load next