Укрзалізниця призначила додаткові рейси до Львова та Харкова

Укрзалізниця призначила додаткові рейси до Львова та Харкова

Укрзалізниця призначає додаткові рейси зі столиці до Львова, а також Інтерсіті+ до Харкова.

Про це повідомляє УЗ.

Поїзд виїжджатиме з Києва 16 та 17 вересня діючим розкладом о 7:05 і прибуватиме до Львова о 17:03. Зворотно, зі Львова, поїзд відправлятиметься в ті ж дати о 13:15 і прибуватиме до Києва о 22:05, - йдеться у повідомленні.

Крім того, УЗ призначила додаткові рейси поїзда Інтерсіті+ №720/719 Київ — Харків. Поїзд відправиться з Києва 10 вересня о 23:53 і прибуде до Харкова о 5:04. З Харкова поїзд відправиться також 10 вересня о 23:33 і прибуде до Києва о 4:56.

Нагадаємо, Коригувала ворожі удари по Сумах 7 вересня: СБУ затримала росіянку

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Зміна в розкладі руху поїздів харківського напрямку Зміна в розкладі руху поїздів харківського напрямку
Для виконання планових ремонтних робіт по станції Люботин АТ «Укрзалізниця» тимчасово змінює розклад поїздів харківського напрямку на період з 15 по 20 грудня.
День працівників радіо, телебачення і зв'язку України святкуємо 16 листопада   День працівників радіо, телебачення і зв'язку України святкуємо 16 листопада  
Журналістика ― це і служба, і творчість, і вистава, і гра.
Лоукостер Wizz Air запустить з чотирьох міст України 26 нових авіарейсів Лоукостер Wizz Air запустить з чотирьох міст України 26 нових авіарейсів
Також представники лоукостера додали, що планують розмістити в Україні додатково ще 7 своїх літаків, збільшивши їх загальну кількість з чотирьох до одинадцяти.
Loading...
Load next