Понад 45 тисяч українців приєдналися до "Армії відновлення"

Понад 45 тисяч українців приєдналися до "Армії відновлення"

Державна служба зайнятості видала близько 47,5 тис. направлень на виконання суспільно корисних робіт, а на оплату за їх виконання спрямовано 305 млн грн.

Про це повідомляє Служба зайнятості.

За інформацією держслужби, станом на серпень 2023 року, участь у суспільно корисних роботах взяли 47 464 українців із 19 областей. Найбільше направлень на роботу було видано у Харківській (9 089), Полтавській (7 029), Донецькій (5 722), Чернігівській (5 152) та Київській (5 117) областях.

Нагадаємо, Найбільша російська гірнича компанія «Норнікель» відкрилась у Дубаї

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Нововведення пенсійного фонду: в Україні запрацювали електронні трудові (відео) Нововведення пенсійного фонду: в Україні запрацювали електронні трудові (відео)
Закон України про облік трудової діяльності працівників в електронній формі уже набрав чинності. Внаслідок цього Україна має поступово відмовлятися від паперових трудових книжок.
Вакцинація у Польщі: заробітчан з України вакцинуватимуть на кордоні Вакцинація у Польщі: заробітчан з України вакцинуватимуть на кордоні
Українські заробітчани, які їдуть до Польщі на заробітки, будуть в обов'язковому порядку проходити вакцинацію від коронавірусу на українсько-польському кордоні.
Кордон України під контролем: як працюють українські прикордонники (відео) Кордон України під контролем: як працюють українські прикордонники (відео)
Прикордонники показали, як зараз вони наглядають за державним рубежем, щоб не допустити незаконний перетин кордону нелегалами.
Loading...
Load next