В Україні запрацює єдина електронна система обліку дошкільнят та школярів

В Україні запрацює єдина електронна система обліку дошкільнят та школярів

Кабінет Міністрів ухвалив постанову про перехід до спрощеного обліку шкільної документації.

Система пов'язана з реєстрацією дітей дошкільного та шкільного віку, а також учнів, – повідомляє Міністерство освіти та науки.

Так, буде створена єдина електронна система обліку дітей, учнів та вихованців для всіх навчальних закладів України. Це замінить попередню практику, коли облік проводився окремо в кожній територіальній громаді, і відсутній був загальний огляд ситуації в усій країні. Нова система обліку автоматично надаватиме статистичні звіти про кількість дітей дошкільного і шкільного віку, вихованців та учнів, включаючи тих, хто не навчається.

Впровадження електронної форми ведення шкільної документації спростить роботу педагогічному персоналу та адміністрації навчальних закладів.

Нагадаємо, Молдова відмовляється платити "Газпрому" псевдоборги

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні від початку 2021 року зафіксовано більше підліткових самогубств, ніж за увесь минулий рік В Україні від початку 2021 року зафіксовано більше підліткових самогубств, ніж за увесь минулий рік
Із початку року в Україні зафіксовано 126 випадків суїцидів серед дітей та підлітків, при цьому за увесь 2020 рік зареєстровано 123 підліткових самогубства.
ЗНО 2021: шахраї у мережі  продають фейкові відповіді до тестувань ЗНО 2021: шахраї у мережі продають фейкові відповіді до тестувань
Український центр оцінювання якості освіти попередив про поширення шахраями фейкових відповідей на зовнішнє незалежне оцінювання, яке стартує вже з 21 травня.
Апеляційний суд скасував рішення про визнання нового правопису недійсним в Україні Апеляційний суд скасував рішення про визнання нового правопису недійсним в Україні
Київський апеляційний суд 11 травня задовольнив скаргу Кабінету міністрів щодо рішення Окружного адмінсуду Києва, який в січні цього року припинив дію нового українського правопису.
Loading...
Load next