Пожежник за гроші палив автомобілі: суд визнав його винним

Пожежник за гроші палив автомобілі: суд визнав його винним

В Одесі суд ухвалив вирок колишньому пожежнику-рятувальнику і ще двом чоловікам, які підпалювали автомобілі на замовлення.

Про це повідомила Одеська обласна прокуратура.

Прокурором у суді доведено, що співробітник одного з підрозділів Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Дніпропетровській області з метою наживи створив і очолив організовану групу. Чоловіки заробляли, отримуючи замовлення на підпали чужого майна, зокрема транспортних засобів, – заявляють у відомстві.

У суді довели, що з листопада 2019 року до червня 2020 року група знищила три елітні машини в Одесі, завдавши збитків на 1,8 млн грн. Суд визнав чоловіків винними. Експожежник отримав сім років позбавлення волі, його співучасники – шість із половиною та п'ять років.

Нагадаємо, На Рівненщині чоловіка збив потяг

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Регіональний статус російської мови в Миколаєві: суд скасував рішення міської ради Регіональний статус російської мови в Миколаєві: суд скасував рішення міської ради
Миколаївські депутати повинні були скасувати це рішення ще два роки тому, однак так і не зробили цього. Через це мовне питання довелось вирішити лише після ухвали суду.
В окупованому Криму засудили українського військового до трьох років колонії В окупованому Криму засудили українського військового до трьох років колонії
Сьогодні, 21 квітня, підконтрольний окупаційній владі так званий «Джанкойський районний суд» виніс незаконний вирок українському військовослужбовцю Євгенію Добринському.
Марків заявив, що в Італії оскаржили його виправдувальний вирок
Нацгвардієць Віталій Марків, якого судили в Італії за вбивство фоторепортера на Донбасі, стверджує, що йому відомо про касаційну скаргу на рішення суду в Італії щодо його виправдання.
Loading...
Load next