На Рівненщині вчитель фізичного виховання побив учня: з’ясовують деталі інциденту

На Рівненщині вчитель фізичного виховання побив учня: з’ясовують деталі інциденту

У мережі Інтернет опубліковано відео, на якому вчитель одного із закладів освіти області б'є учня.

Про це повідомляє Рівненська ОВА.

Відомо, що у Хотинській філії Прислуцького НВК, що на Березнівщині, вчитель фізичного виховання застосував фізичну силу до учня. В Департаменті освіти і науки РівнеОДА заявили, що до з'ясування деталей інциденту залучено відповідні служби, які вивчають всі обставини та нададуть належні висновки та правову оцінку дій вчителя.

Водночас, наголошують – незалежно від результатів, факт здійснення фізичного насильства у закладі освіти є неприпустимим, незалежно від обставин і причин.

Цей прецедент не має аргументів виправдання. Ні обґрунтування на події, ні на час. Повага до гідності прав, свобод і законних інтересів всіх учасників освітнього процесу є беззаперечним обов'язком вчителя. За невиконання якого педагог несе відповідальність, ‒ наголосив директор департаменту Петро Коржевський.

Нагадаємо, Бельгія надасть свої літаки для навчання українських військових на F-16

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві вчителька побила дитину з аутизмом: реакція столичної влади на інцидент (відео) У Києві вчителька побила дитину з аутизмом: реакція столичної влади на інцидент (відео)
Київська вчителька школи №58 жорстоко побила учня інклюзивного класу, в якому навчаються двоє дітей із інвалідністю.
"Била по голові і принижувала": тренерку спортшколи звинувачують у знущанні над дітьми "Била по голові і принижувала": тренерку спортшколи звинувачують у знущанні над дітьми
У Рівному тренера спортивної школи можуть притягнути до кримінальної відповідальності за знущання над дітьми
У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік
Школи можуть продовжити навчальний рік у червні через карантин, однак адміністрації українських шкіл будуть самостійно вирішувати коли завершувати навчальний рік для учнів.
Loading...
Load next