"Била по голові і принижувала": тренерку спортшколи звинувачують у знущанні над дітьми

"Била по голові і принижувала": тренерку спортшколи звинувачують у знущанні над дітьми
У Рівному тренера спортивної школи можуть притягнути до кримінальної відповідальності за знущання над дітьми

У Рівному тренерку спортшколи звинувачують у жорстокому побитті дітей. Батьки школярів написали колективну заяву поліцію. 

Про це сьогодні, 13 квітня, повідомила місцева громадська організація "Ангели Життя".

- Ще одна жахлива ситуація із застосуванням насильства проти дітей виникла в нашому місті. Так, рівненська тренерка місцевої спортивної школи систематично наносила тілесні ушкодження та побої дітям-школярам, ​​яких вона тренувала. Вона застосовувала до них насильство (била по голові та іншим ділянкам тіла) і принижувала, - йдеться в повідомленні.

Тим часом правоохоронці повідомили , що в понеділок, 12 квітня, отримали заяву про злочин від п'яти батьків, але у повідомленні поліції кажуть про двох тренерів.

- Відомо, що скарги на дії тренерів з плавання мали місце в 2019 і 2020 роках. Вони стверджують, що дві жінки-тренери під час занять наносили тілесні ушкодження дітям, - розповіли в поліції.

Розслідування справи за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження) наразі триває. Незабаром будуть допитувати учасників інциденту та призначати відповідні експертизи.

 

Читайте також
"Роздягайся до трусів": у Луцьку вчителька змусила дітей роздягнутись до білизни "Роздягайся до трусів": у Луцьку вчителька змусила дітей роздягнутись до білизни
У луцькій школі №15 учні поскаржились на знущання з боку своєї вчительки, яка змусила їх роздягнутись догола у кабінеті перед усіма учнями класу. Вона нібито шукала у дітей вейп.
Третина шкіл в Україні перейшла на дистанційне навчання Третина шкіл в Україні перейшла на дистанційне навчання
Майже 11 тис. шкіл продовжують проводити вчитись очно. Це третина від усіх шкіл України.
Loading...
Load next