Після окупантів залишилась тільки розруха: поліцейський з Дніпра про деокуповану Херсонщину (ВІДЕО)

Після окупантів залишилась тільки розруха: поліцейський з Дніпра про деокуповану Херсонщину (ВІДЕО)

Поліцейський з Дніпра Кирило Кирпа розповів про життя на деокупованій Херсонщині. 

Про це розповіли у поліції Дніпровської області.

27-річний дільничний офіцер поліції відділення поліції № 6 Дніпровського районного управління поліції у лютому 2023 року відправився у деокуповані населені пункти Херсонської області. 

За 6 несення службиу у складі зведеного загону він на власні очі бачив наслідки тих жахіть, через які пройшли місцеві жителі під час окупації, чув про беззаконня з боку ворога.

Місцеві звертались до поліцейських із заявами про пошкодження майна після обстрілів, а коли правоохоронці приїжджали, то люди постійно розповідали про пережите.

Постійні обстріли, загибель рідних, окупація, знищення Каховської ГЕС, екологічна катастрофа – дуже боляче було дивитись на людей, які пережили це. Ворог прийшов на нашу землю, щоб залишити мирних людей без нічого – після окупантів залишилась тільки розруха, біль та усвідомлення жахливого страху – розповів Кирило Кирпа.

Після того, як Каховська ГЕС була зруйнована ворогом, люди в розпачі збирали найнеобхідніше, їхали у безпечне місце з надією, що скоро повернуться додому. 

Все, що вони мали, тепер потрібно було помістити у валізу та відправитися з нею у невідомому напрямку, туди, де будеш розповідати про рідну Херсонщину, шукати безпечне життя та чекати повернення на рідну землю. Але ці люди не зневірилися. Вони мають велику силу надії та віри, знайшли сили впевнено йти далі. Це дуже відчувається та передається іншим. Дає силу вірити, що ми обов’язково переможемо, виборемо своє – заради нашої держави та наших людей – зазначає дільничний.

Нагадаємо, Українські пілоти навчатимуться на бельгійських F-16

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Живі щити" та вивезення тіл: розвідка розповіла правду про "гуманітарні коридори" від Росії "Живі щити" та вивезення тіл: розвідка розповіла правду про "гуманітарні коридори" від Росії
7 березня окупанти оголосили про відкриття "гуманітарних коридорів". Втім, варіант запропонований Москвою не має нічого спільного з загальноприйнятими поняттями про евакуацію мирного населення із зони бойових дій.
Loading...
Load next