На Київщині чоловік наловив раків на пів мільйона гривень

На Київщині чоловік наловив раків на пів мільйона гривень

Інцидент стався на річці Десна в районі села Нижча Дубечня, що у Вишгородському районі. Чоловік ловив раків руками. Порушення задокументували, а здобич зважили. 

Як повідомили у Київському рибоохоронному патрулі, загальна вага незаконно виловлених раків склала 11 кілограмів.

Чоловіку вручили адмінпротокол за ч. 3 ст. 85 Кодексу про адміністративні правопорушення. За порушення правил рибальства йому загрожує незначний штраф від 34 до 170 гривень. Але це — ще не все.

Чоловіку доведеться відшкодувати збитки, завдані рибному господарству, які склали 566 тисяч 440 гривень. Адже відповідно до встановлених такс, один незаконно виловлений рак оцінюється у 3 332 гривні.

Нагадаємо, У Дністрі знайшли старовинний човен віком до тисячі років

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео) "У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео)
Російським політикам не сподобалося зображення Криму в складі України, яке зображене на новій формі української збірної до Євро-2020. Зокрема депутат Державної Думи Росії зробив відверту заяву щодо екіпірування України, у якому та гратиме на чемпіонаті Європи.
Loading...
Load next