МЗС закликало українців не їздити в Карабах

МЗС закликало українців не їздити в Карабах

На тлі ескалації в невизнаному Нагірному Карабаху Міністерство закордонних справ оголосило про рекомендації для українців щодо відвідування цього регіону.

Про це йдеться в заяві на сайті МЗС.

Відомство радить громадянам України "наразі утриматися від відвідання цього регіону, а також уникати місць масового скупчення людей в містах Вірменії, зокрема Єревані".

У разі потрапляння в надзвичайну ситуацію українці можуть звертатися на цілодобову гарячу лінію посольства України в Вірменії (+374 7710 0273) або гарячу лінію МЗС України (+38 044 238 1588).

Як відомо, 19 вересня Азербайджан заявив про початок "локальних антитерористичних заходів" у невизнаному Нагірному Карабаху, який вважається міжнародно визнаною частиною Азербайджану.

МЗС Вірменії назвало дії Баку широкомасштабною агресією проти народу Нагірного Карабаху "з метою завершення політики етнічних чисток".

Нагадаємо, У Харкові затримано чоловіка, який вчинив подвійне вбивство: одній з жертв він встромив ніж в око

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Витягували з натовпу за шкірки: Кулеба розповів, як відбувається евакуація українців з Афганістану (відео) Витягували з натовпу за шкірки: Кулеба розповів, як відбувається евакуація українців з Афганістану (відео)
Наразі на території Афганістану ще досі перебувають понад 230 людей, які є громадянами України або їхніми родичами - усі вони очікують на евакуацію. З цих людей – усього дві етнічні українки, які вийшли заміж та проживали в Афганістані на постійній основі, решта – етнічні афганці, які мають в Україні родичів та через різноманітні причини нині перебувають на афганській території.
У МЗС спростували інформацію щодо захоплення українського літака в Кабулі У МЗС спростували інформацію щодо захоплення українського літака в Кабулі
Заступник міністра закордонних справ Євгеній Єнін загалом пояснював безпрецедентний рівень труднощів, з якими доводилося стикатися дипломатам, щоб витягти українців.
Loading...
Load next