У Криму створять 40 ОТГ, – Ташева

У Криму створять 40 ОТГ, – Ташева

Постійна представниця президента в Криму Таміла Ташева заявляє, що в Криму буде створено 40 об’єднаних територіальних громад у рамках реформи адміністративно-територіального устрою півострова.

Таку думку вона висловила на XV Рішельє-форумі публічної служби.

Наразі за задумом, те, що ми бачили від Міністерства інфраструктури та відновлення, це має бути 40 громад, – сказала вона.

Водночас вона зазначила, що наразі у влади мало об’єктивної інформації про те, яка кількість людей живе в тій чи іншій громаді Криму на сьогодні.

Тому поки що ми створюємо сорок об’єднаних тергромад, а потім, після того, як будуть уточнені дані, після відновлення контролю над Кримом, після проведення перепису населення, можна буде вносити зміни, – додала вона.

Нагадаємо, Польща готова розширити заборону на ввезення продукції з України ‒ Моравецький

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео) "У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео)
Російським політикам не сподобалося зображення Криму в складі України, яке зображене на новій формі української збірної до Євро-2020. Зокрема депутат Державної Думи Росії зробив відверту заяву щодо екіпірування України, у якому та гратиме на чемпіонаті Європи.
В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму
У Київ приїхав російський репер Баста, який раніше відвідував територію окупованої автономної республіки й проти якого раніше діяла заборона через виступи та незаконне відвідування Криму.
Окупанти Криму б'ють на сполох через брак води на курортний сезон Окупанти Криму б'ють на сполох через брак води на курортний сезон
В окупованій Ялті під час курортного сезону воду подаватимуть за графіком. Опади не змогли компенсувати трирічну посуху з підвищеним споживанням води в час курортного сезону.
Loading...
Load next