У Києві невідомі підпалили притулок для тварин: поліція відкрила кримінальне провадження

У Києві невідомі підпалили притулок для тварин: поліція відкрила кримінальне провадження

Поліція Києва відкрила кримінальне провадження за фактом пожежі у притулку для тварин, внаслідок якої загинуло 7 котів. Через пожежу 7 котів загинуло, інших вдалось врятувати.

Про це повідомляє Поліція Києва.

Волонтери самостійно звели притулок для котів, а місцеві жителі опікувались тваринами та наглядали за ними. Наразі відомо, що у притулку перебувало близько 60 котів, 7 з яких загинули внаслідок пожежі, а інші з опіками доставлені у ветеринарну клініку.

Слідчі поліції розпочали розслідування за умисне знищення або пошкодження майна, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України). А також планується внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за жорстоке поводження з тваринами (ст. 299 Кримінального кодексу України). Поліція з'ясовує обставини та шукає винуватців.

Нагадаємо, Всесвітнє антидопінгове агентство продовжило санкції щодо рф

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Прикордонні собаки вперше візьмуть участь у параді до Дня незалежності (фото) Прикордонні собаки вперше візьмуть участь у параді до Дня незалежності (фото)
Всього для участі у параді дібрали 33 кінологів із собаками.
В Україні почали діяти нові штрафи за порушення пожежної безпеки В Україні почали діяти нові штрафи за порушення пожежної безпеки
З 16 квітня в Україні набули чинності закони щодо посилення відповідальності за порушення пожежної безпеки. Окрім цього зросли штрафи за хибний виклик рятувальників, поліції і швидкої допомоги.
Як екологічно та безпечно позбуватись сухостою
Щороку в області повторюється одна і та ж проблема: з настанням весни селяни починають спалювати суху траву. Внаслідок цього виникають масові пожежі, знищення рослин та тварин навколо.
Loading...
Load next