Пожежу у костелі Святого Миколая в Києві буде розслідувати поліція – Ткаченко (відео)

Пожежу у костелі Святого Миколая в Києві буде розслідувати поліція – Ткаченко (відео)
Костел Святого Миколая у Києві — один з двох римсько-католицьких у місті, побудованих до 1917 року. Він розташований у центрі столиці на Великій Васильківській вулиці.

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко зазначив, що правоохоронці розслідують обставини загоряння костелу Святого Миколая у центрі Києва у ніч на 4 вересня.

Про це він повідомив у Telegram.

Він уточнив, що пожежа сталася під час репетиції музикантів. За його словами, значної шкоди будівлі не завдано.

Окреме питання – ступінь пошкодження органу. Наразі працюємо над цим і до розслідування вже підключилась Нацполіція. І головне – ми вже з’ясовуємо причини загоряння, – йдеться у повідомленні.

Міністр додав, що взяв справу під особистий контроль.

Нагадаємо, що У Києві сталася пожежа у костелі Святого Миколая, пожежа почалася між першим та другим поверхом будівлі.

На місці події було задіяно 16 одиниць основної та спеціальної техніки та 80 людей особового складу.

Читайте також
Пожежа у костелі Святого Миколая: на його відновлення зібрали понад 20 мільйонів гривень (відео) Пожежа у костелі Святого Миколая: на його відновлення зібрали понад 20 мільйонів гривень (відео)
Крім великого бізнесу, кошти виділили середній і малий бізнес, а також усі охочі.
У Мінкульті назвали необхідну суму для відновлення костелу Святого Миколая (відео) У Мінкульті назвали необхідну суму для відновлення костелу Святого Миколая (відео)
Відновлювальні та протиаварійні роботи у костелі Святого Миколая почнуть через місяць. Наразі використовувати будівлю не можна – існують ризики.
Відома основна версія виникнення пожежі у костелі Святого Миколая (відео) Відома основна версія виникнення пожежі у костелі Святого Миколая (відео)
Вчора у Києві сталася пожежа у костелі Святого Миколая, пожежа почалася між першим та другим поверхом будівлі. Міністр внутрішніх справ назвав основну версію займання будівлі.
Loading...
Load next