Громадянин США з українкою перевозили через кордон незадекларовану техніку компанії Apple

Громадянин США з українкою перевозили через кордон незадекларовану техніку компанії Apple

Громадянка України та громадянин США слідували у пішому порядку з Румунії до України через п/п «Порубне-Сірет» Чернівецької митниці у приватних справах.

Про це повідомляє Чернівецька митниця.

При здійсненні митного контролю та митних формальностей митники встановили переміщення  незадекларованих мобільних телефонів IPhone 15 Pro Max торгової марки Apple у кількості 8 штук.

Санкція статті передбачає накладення штрафу у розмірі 30 відсотків вартості цих товарів.  За попередньою оцінкою загальна вартість тимчасово вилучених мобільних телефонів складає 584 000 грн.

Нагадаємо, Британська армія в Польщі тренує українських військових знешкоджувати міни

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Скандальний День Незалежності України: російські гастролери та рекордні витрати на святкування (відео) Скандальний День Незалежності України: російські гастролери та рекордні витрати на святкування (відео)
Найдорожчий та найскандальніший в історії. Саме так можна охарактеризувати відзначення цьогорічного Дня Незалежності. Бюджет святкування перевершив усі попередні рекорди й нарешті можна підбити підсумки скільки влада витратила грошей на грандіозне святкування.
Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву
З 1 червня цього року у Білорусі обласна рада депутатів Гомельської області, що межує з Україною, вирішила ввести місцевий збір за перетин кордону до України, Польщі та Литви. Зазначається, що такі нововведення пов'язані із поширенням COVID-19.
Заправки, які належать групі Коломойського оштрафували на 4,7 млрд грн
Антимонопольний комітет України визнав дії компаній групи «Приват» олігарха Ігоря Коломойського на ринку бензину і дизпалива антиконкурентними та оштрафував їх на 4,7 млрд грн.
Loading...
Load next