Інтимні послуги в масажному салоні: рівнянина підозрюють в організації борделю

Інтимні послуги в масажному салоні: рівнянина підозрюють в організації борделю

На Рівненщині повідомлено про підозру чоловікові, який організував бордель під прикриттям масажного салону.

Про це повідомляє Рівненська обласна прокуратура.

33-річний рівнянин організував в орендованому приміщенні у центрі Рівного заклад із надання молодими жінками інтимних послуг чоловікам за гроші. Бордель працював під виглядом салону еротичного масажу.

Клієнтів шукали через Інтернет. За один сеанс вони сплачували від 3 до 16 тис. грн, залежно від обраного комплексу. Правоохоронці задокументували 3 епізоди надання послуг сексуального характеру за грошову винагороду.

Наразі вирішується питання обрання організатору запобіжного заходу.

Нагадаємо, Писала репортажі з окупованих територій: журналістка Вікторія Рощина зникла безвісти

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Скандальний напад на журналістів "Схем": правоохоронці вручили третю підозру у справі (відео) Скандальний напад на журналістів "Схем": правоохоронці вручили третю підозру у справі (відео)
Ймовірно, чергову підозру вручили директору департаменту банківської безпеки "Укрексімбанку" Ігорю Тельбізову. Однак, наразі правоохоронці не називають імені нового підозрюваного.
Напад на журналістів у кабінеті голови "Укрексімбанку": фігурантам не вдалося вручити підозри (відео) Напад на журналістів у кабінеті голови "Укрексімбанку": фігурантам не вдалося вручити підозри (відео)
Фігурантам справи про напад на журналістів так і не вручили підозри. Правоохоронці наразі не знають, де вони знаходяться, тому залишили їм повістки на допит за місцем роботи.
Loading...
Load next