У Миколаєві затримали групу людей, яка вкрала кабель зв'язку на понад 2 мільйони

У Миколаєві затримали групу людей, яка вкрала кабель зв'язку на понад 2 мільйони

Злочинна група вчинила серію крадіжок мідного кабелю у Миколаївському районі, що належав місцевому акціонерному товариству.

Про це повідомляє поліція Миколаївської області.

45-річний мешканець обласного центру наприкінці 2021 року розробив злочинну схему з метою вчинення крадіжок мідного кабелю одного із управлінь акціонерного товариства. До протиправних дій залучив двох мешканців області та одесита, між якими чітко розподілив ролі та обов’язки.

На території Миколаївського району учасники організованої злочинної групи металошукачем відшукували мідний дріт, викопували його з-під землі, піддавали термічній обробці, перевозили на автомобілі та збували у місцях прийому металобрухту, - розповів начальник обласного главку поліції Сергій Шайхет.

Наразі правоохоронці довели причетність зловмисників до скоєння десяти таких фактів крадіжок, а це понад 18 км викраденого кабелю зв'язку на загальну суму понад 2 мільйона гривень.

Чотирьом фігурантам повідомили про підозру за ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України та вирішується питання про обрання запобіжних заходів. За вчинені крадіжки їм загрожує до 12 років ув’язнення. Вирішується питання про обрання запобіжних заходів зловмисникам. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, Українська ІТ-Армія зупинила роботу найбільших аеропортів рф — Федоров

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Миколаївщині чоловік за 2000 гривень здавав у сексуальне рабство неповнолітніх підлітків (фото) На Миколаївщині чоловік за 2000 гривень здавав у сексуальне рабство неповнолітніх підлітків (фото)
У Миколаєві неповнолітні хлопці задовольняли сексуальні потреби дорослих чоловіків за 500 гривень, за інтимні послуги "звідник" отримував 2000 гривень з кожного клієнта.
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Loading...
Load next