На Вінниччина під час пожежі двоє дітей загинуло, ще троє - врятовано

На Вінниччина під час пожежі двоє дітей загинуло, ще троє - врятовано

У Вінницькі області загорівся будинок, у якому у той час перебували шестеро малолітніх дітей. На жаль, двоє померли – немовля та його кількарічний братик.

Про це повідомляє ДСНС.

У Вінницькій області у селі Верхівка спалахнула пожежа в одному з житлових будинків. Вогонь охопив другий поверх двоповерхової будівлі. У той час вдома без дорослих перебували шестеро дітей.

Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіла двох маленьких хлопчиків 2020 та 2023 року народження, без ознак життя. Їх 12-річна сестричка змогла самостійно вибігти з задимленого приміщення. Ще трьох дітей вдалося врятувати сусіду, який побачив дим з квартири та почув крики. Він витягнув їх за допомогою драбини ще до приїзду пожежників.

Нагадаємо, США планують надати Польщі системи "Залізний купол" в обмін на передачу Patriot Україні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Харківщині у школі спалахнула масштабна пожежа: рятувальники 11 годин гасили вогонь (відео) На Харківщині у школі спалахнула масштабна пожежа: рятувальники 11 годин гасили вогонь (відео)
В школі на вулиці Гвардійській, 43, що у Чугуєві на Харківщині загорілися дерев‘яні конструкції даху та перекриття над приміщенням спортзалу. Пожежею пошкоджені спортивна зала і два класи — кабінети хімії та літератури.
Україна відправила два літаки в Туреччину для ліквідації лісових пожеж (відео) Україна відправила два літаки в Туреччину для ліквідації лісових пожеж (відео)
Внаслідок лісових пожеж у Туреччині загинуло чотири особи та ще 183 особи постраждало.
Loading...
Load next