Міжнародна організація з міграції збільшила до 3600 гривень суму виплат українцям: деталі

Міжнародна організація з міграції збільшила до 3600 гривень суму виплат українцям: деталі

В Україні з початку жовтня запроваджена нова сума виплат населенню багатоцільової грошової допомоги від Міжнародної організації з міграції (МОМ) у розмірі 3600 гривень на місяць.

Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Такі виплати здійснюються протягом 3 місяців. Ця зміна відбулася через те, що попередня сума (2200 гривень) є недостатньою для покриття базових потреб громадян. Тому розмір виплат був переглянутий, - заявили у міністерстві.

Цей процес буде регулярним, із коригуванням відповідно до значних цінових змін. Відомо, що усі, хто реєструються та мають право на отримання допомоги після 1 жовтня 2023 року, отримають збільшену суму. Для осіб, зареєстрованих до цієї дати, сума переказу відповідатиме чинному розміру 2220 гривень на члена сім’ї.

Реєстрація на грошову допомогу від Міжнародної організації з міграції буде доступною у Харкові з 11 жовтня 2023 року.

Нагадаємо, Україна та Румунія підписали документи про стратегічне партнерство

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
ВПО можуть отримати міжнародну грошову допомогу: які програми доступні ВПО можуть отримати міжнародну грошову допомогу: які програми доступні
Окрім державних виплат переселенці можуть розраховувати на міжнародну допомогу.
Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії
Росія хоче спровокувати Україну та її міжнародних партнерів на агресію. Однак, український політик та секретар РНБО заявив, що українська армія готова дати відсіч російській агресії.
Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом" Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом"
Австрійська газета "Der Standardat" в одному зі своїх матеріалів використала російську пропаганду й назвала війну в Україні "громадянським конфліктом".
Loading...
Load next