У разі блекауту МВС збільшить кількість патрулів

У разі блекауту МВС збільшить кількість патрулів

Правоохоронці готуються до посилення роботи у разі блекауту внаслідок бомбардувань об’єктів критичної інфраструктури, зокрема кількість патрулів буде збільшено щонайменше в 1,5 раза.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, відповідаючи на запитання щодо можливого посилення роботи правоохоронців у випадку тривалих відключень світла в осінньо-зимовий період.

Ми говоримо не про продовження або корегування комендантської години, ми говоримо про безпеку громадян. Ми готуємось дійсно до будь-яких дій ворога, тим паче, що ми всі навчились в минулому році реагувати на такі виклики, саме на бомбардування об’єктів критичної інфраструктури. З цією метою міністерство внутрішніх справ створило координаційний штаб, - розповів міністр.

За його словами, до штабу ввійшли представники всіх основних міністерств та відомств.

Цей штаб працює цілодобово, відповідно такі ж координаційні штаби працюють на даний момент в усіх регіонах нашої держави. В першу чергу там працюють поліцейські, працівники ДСНС, Нацгвардія, представники міністерства енергетики, МОЗ та ін. Тому алгоритми всі виписані, ми отримуємо інформацію в онлайн режимі і будь-яка зміна оперативної ситуації в тому чи іншому регіоні ми відразу будемо реагувати достатньо швидко, - поінформував Клименко.

Він також зазначив, що вже ухвалено рішення про збільшення кількості патрулів Нацполіції у випадку критичних ситуацій мінімум у 1,5 раза.

Крім того, додав міністр, МВС додатково розгорнуло 2 тисячі пунктів незламності. Також міжнародні партнери вже надали 2 тисячі генераторів, які можна буде застосувати у випадку блекаутів.

Нагадаємо, Угорщина дозволила завозити цукор з України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Очільник поліції Києва Андрій Крищенко подав у відставку Очільник поліції Києва Андрій Крищенко подав у відставку
Крищенка було призначено заступником голови Національної поліції у столиці у грудні 2015 року.
На дорогах України будуть працювати нові патрульні діагностичні станції (подробиці та фото) На дорогах України будуть працювати нові патрульні діагностичні станції (подробиці та фото)
З 12 листопада, на дорогах України працюватимуть спеціалізовані автомобілі патрульної поліції, тобто мобільні діагностичні станції. Станції будуть працювати в усіх областях країни.
У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб
Близько трьох тисяч людей взяли участь у заходах, які були присвячені сьомій річниці трагічних подій, що трапились 2 травня 2014 року. Тоді загинуло 48 осіб, а також понад 200 людей були поранені.
Loading...
Load next