Хотіли незаконно перепливти Тису на дитячих надувних кругах: на Закарпатті затримали двох чоловіків

Хотіли незаконно перепливти Тису на дитячих надувних кругах: на Закарпатті затримали двох чоловіків

Чотирьох осіб, які швидко рухалися у бік кордону помітив прикордонний наряд відділення "Грушово" Мукачівського загону.

Про це повідомляє МВС.

За 100 метрів від держрубежу зловмисників, двоє з яких несли надувні кола, затримали. Правопорушниками виявилися двоє неповнолітніх жителів Закарпаття, один житель Кіровоградщини та один житель Сумщини. Неповнолітні хлопці, віком 15 та 16 років зізналися, що за винагороду у 100 доларів пристали на пропозицію свого односельця, провести двох невідомих їм чоловіків до річки Тиса та вказати напрям руху до Румунії.

Самі ж відчайдухи, які не розуміли на який ризик для свого життя погодилися, розповіли, що мали заплати організаторам нічного "вояжу" на веселкових "пончиках" $5000 та $3500. Наразі особу організатора переправлення через кордон чоловіків встановлено.

Щодо виявлення ознак злочину, передбаченого ст.332 ККУ "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України", прикордонники направили повідомлення до Нацполіції.

Нагадаємо, У декількох населених пунктах Харківщини запровадили примусову евакуацію дітей

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна разом з Румунією планує відкрити на кордоні нові пункти пропуску Україна разом з Румунією планує відкрити на кордоні нові пункти пропуску
Влада України та Румунії домовились про відкриття нових пунктів пропуску на спільному кордоні. Зокрема планується якнайшвидше провести консультації щодо відкриття додаткових пунктів.
СБУ викрила сеператиста, який влаштувався на роботу у МВС СБУ викрила сеператиста, який влаштувався на роботу у МВС
Служба безпеки України викрила і затримала колишнього співробітника так званої «спецслужби» терористів «МДБ ЛНР», який мав можливість передавати закриту інформацію представникам терористів.
Які країни відкриті для українських туристів
Міністерство закордонних справ України назвало нові напрямки. Зараз до списку 104 дозволених 104 країни додались 9 нових.
Loading...
Load next