В Україні запустили онлайн-чат психологічної підтримки для чоловіків

В Україні запустили онлайн-чат психологічної підтримки для чоловіків

Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) спільно з громадською організацією «Інноваційні соціальні рішення» запускає безкоштовний, анонімний та цілодобовий онлайн-чат психологічної підтримки для чоловіків. 

Про це повідомляє UNFPA.

Запуск онлайн-чату приурочили до Міжнародного дня чоловіків, який відзначають 19 листопада.

Чоловіки можуть звертатися за консультацією через чат в Telegram, Viber або на сайті Лінії підтримки один раз на добу, вона триватиме до 90 хв.

Консультація відбуватиметься в текстовому форматі, а операторами є кваліфіковані психологи.

Мета онлайн-чату психологічної підтримки — допомогти чоловікам стабілізувати емоційний стан та знайти внутрішні ресурси для виходу зі складних ситуацій.

Така ініціатива реалізується в рамках проєкту «EMBRACE: Посилення національних і регіональних механізмів побудови адаптивної, підзвітної та економічно ефективної системи протидії та запобігання гендерно зумовленому насильству» та за фінансової підтримки британського уряду.

Нагадаємо, У Польщі розбився автобус з українцями: загинули дві жінки і дитина

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Тренд на українське: журнал Playboy переходить на державну мову Тренд на українське: журнал Playboy переходить на державну мову
Усі 16 років українську версію чоловічого журналу Playboy видавали російською. З 2022-го глянець "заговорив" державною мовою.
Скасувати військовозобов'язання чоловіків: відповідна петиція з'явилась на сайті Президента України Скасувати військовозобов'язання чоловіків: відповідна петиція з'явилась на сайті Президента України
Скасувати в Україні сегрегацію за статевою ознакою у питанні призову на військову службу.
Loading...
Load next