У Києві між станціями метро "Деміївська" та "Теремки" запустять човниковий рух: деталі

У Києві між станціями метро "Деміївська" та "Теремки" запустять човниковий рух: деталі

Між станціями київського метро "Теремки" та "Деміївська", які відрізані від іншої частини синьої гілки через аварію, з 13 грудня запрацює човниковий рух поїздів.

Про це повідомляє КМДА.

На цій ділянці кожною із двох колій курсуватиме поїзд з інтервалом 13 та 17 хв, в залежності від напрямку руху (за принципом фунікулера або човника). Закликаємо пасажирів уважно слухати оголошення чергових на станції, які інформуватимуть про напрямок руху поїзда безпосередньо на платформі, - заявили в адміністрації.

Там додали, що працівники метрополітену можуть регулювати прохід пасажирів на станції, щоб уникнути скупчень людей. Також на станціях розмістять навігаційні матеріали.

Нагадаємо, СБУ відкрила кримінальне провадження за фактом кібератаки на «Київстар»

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві знесли історичну садибу 19-го століття (відео) У Києві знесли історичну садибу 19-го століття (відео)
На місці садиби начебто хочуть побудувати торговельно-розважальний центр.
"Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео) "Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео)
Обговорення щодо радянських інсталяцій у Києві на Алеї Героїв Небесної Сотні досі не вщухають. Люди обурені встановленням совкових пам’яток на такому історичному місці, вважаючи це геть недоречним. Та не лише цим запам’ятається підготовка до Дня Незалежності, черговий факап від організаторів – встановлення сцени на братських могилах на території Маріїнського парку. У обох інцидентах обвинувачують міську владу Києва.
Loading...
Load next