На Хмельниччині медика-хабарника посадили на два роки за ґрати

На Хмельниччині медика-хабарника посадили на два роки за ґрати

Прокуратура домоглась скасування виправдувального вироку стосовно голови Хмельницької МСЕК, якого спіймали на хабарі.

Про це повідомили в обласній прокуратурі.

Голову медико-соціальної експертної комісії затримали ще в жовтні 2021 року за хабарництво та зловживання впливом. Медик одержав від місцевої мешканки 700 доларів США неправомірної вигоди за сприяння у прийнятті рішення членами медико-соціальної експертної комісії у встановленні їй ІІ групи інвалідності.

Після отримання грошей зловмисник був затриманий правоохоронцями.

Незважаючи на обґрунтовані докази, наведені публічним обвинувачем, суд першої інстанції провину підсудного у скоєнні кримінального правопорушення не визнав. Прокуратура із вказаним вироком не погодилась та подала апеляційну скаргу.

Апеляційний суд, вислухавши доводи прокурора, скасував виправдувальний вирок та ухвалив новий, яким чоловіка визнано винуватим та призначено покарання у виді 2 років позбавлення волі.

Наразі вирок набрав законної сили. Забезпечується виконання рішення стосовно відбування засудженим покарання.

Нагадаємо, Уряд спростив імпорт радіолокаційних комплексів для ЗСУ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Одружувала українок з іноземцями: на зйомках телешоу впіймали "сваху" фіктивних шлюбів (відео, фото) Одружувала українок з іноземцями: на зйомках телешоу впіймали "сваху" фіктивних шлюбів (відео, фото)
Правоохоронці викрили схему легалізації в Україні іноземців через фіктивні шлюби з українками та затримали організаторку схеми.
Брата судді Вовка "спіймали на гарячому": мільйони доларів та сотні тисяч євро Брата судді Вовка "спіймали на гарячому": мільйони доларів та сотні тисяч євро
У брата глави Окружного адміністративного суду міста Києва Павла Вовка та його спільника, НАБУ і САП виявили величезні обсяги готівки. Зокрема, понад 3,7 мільйона доларів, 840 тисяч євро, 20 тисяч фунтів, 230 тисяч гривень та навіть 100 шекелів.
НАБУ затримало брата судді Вовка при отриманні хабаря НАБУ затримало брата судді Вовка при отриманні хабаря
Національне антикорупційне бюро України затримало при отриманні хабаря на суму 100 тисяч доларів, брата голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка.
Loading...
Load next