За ґрати потрапив житель Хмельницького району, який зберігав дитячу порнографію

За ґрати потрапив житель Хмельницького району, який зберігав дитячу порнографію

Суд на 3 місяці заарештував 25-річного жителя Хмельницького району, який зберігав дитячу порнографію.

Про це повідомила Хмельницька обласна прокуратура.

За ґрати потрапив житель Хмельницького району, який зберігав дитячу порнографію. Йому призначено покарання у вигляді арешту на 3 місяці.

У березні 2022 року чоловіка зупинили на вулиці правоохоронці задля перевірки документів. Так як це був початок збройної агресії рф проти України, небайдужі громадяни викликали поліцію, побачивши як перехожий щось фотографує на мобільний телефон на одній із вулиць міста.

Документів чоловік при собі не мав, тому його доставили до райуправління поліції для встановлення особи.

При перевірці його мобільного телефону поліцейські виявили у ньому понад 2600 графічних файлів та більше 1050 відеозаписів, що являються дитячою порнографію, ‒ йдеться у заяві.

Засуджений скачував файли у мережі Інтернет для власного використання.

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку, ‒ зазначили у прокуратурі.

Нагадаємо, Єгипет забронював майже пів мільйона тонн пшениці з рф

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Я готую замах на Президента України в Гуті": на Прикарпатті чоловіку дали три роки за фейкове повідомлення "Я готую замах на Президента України в Гуті": на Прикарпатті чоловіку дали три роки за фейкове повідомлення
Українець протягом року двічі повідомляв про наміри скоїти замах на президента України Володимира Зеленського. Лист про підготовку замаху на Зеленського надіслав через e-mail до СБУ, поліції і прокуратури з телефону матері, з якою проживає.
Суд у справі MH17: сьогодні прокуратура оголосить вирок Суд у справі MH17: сьогодні прокуратура оголосить вирок
Прокуратура Нідерландів закликала суд призначити компенсації обсягом від 30 до 40 тисяч євро родичам жертв катастрофи рейсу MH17.
Вбивство Георгія Гонгадзе: посольство США закликало українську владу притягнути вбивць до відповідальності (відео) Вбивство Георгія Гонгадзе: посольство США закликало українську владу притягнути вбивць до відповідальності (відео)
Жорстоке вбивство українського опозиційного журналіста та громадського діяча Георгія Гонгадзе трапилось у 2000 році. Згодом 2 листопада того самого року його обезголовлене тіло знайшли в Таращанському лісі. Поховали тіло вбитого журналіста 22 березня 2016 року в Києві, однак замовники вбивства досі не встановлені.
Loading...
Load next