Папа Римський закликав молитися за народи, які страждають від війни

Папа Римський закликав молитися за народи, які страждають від війни

Папа Римський Франциск в останній день року, що минає, закликав не припиняти молитися за народи, які страждають від війни, згадавши першим «мученицький український народ».

Про це Папа Франциск сказав, промовлячи після проказування молитви «Ангел Господній» у Ватикані у неділю, 31 грудня, повідомляє Vatican News.

Не переставаймо молитися за народи, які страждають від воєн: за мученицький український народ, за палестинський та ізраїльський народи, за народ Судану і за численні інші, – сказав понтифік.

Наприкінці року наважмося запитувати: скільки життів було загублено у збройних конфліктах? Як же багато смертей? А скільки руйнувань, скільки страждань, скільки бідності? Ті, хто має інтерес у цих конфліктах, прислухайтеся до голосу сумління, - додав Папа.

Нагадаємо, "Проїзд" до Румунії за 1000 євро: прикордонники зупинили хабарника

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Папа Римський помолився за Маріуполь та закликав зупинити війну в Україні (відео) Папа Римський помолився за Маріуполь та закликав зупинити війну в Україні (відео)
Він також висловив жах перед варварством вбивства дітей, безневинних та беззбройних цивільних осіб
Папа Римський висловив сподівання на те, що в Україні не буде конфлікту Папа Римський висловив сподівання на те, що в Україні не буде конфлікту
Понтифік, говорячи про Христа, пояснив, що віряни очікують від нього допомоги для вирішення конфліктів у всьому світі. Він висловив надію на те, що в Україні не буде нового конфлікту.
"Не ведіть людство до знищення": Папа Римський звернувся до лідерів світу щодо України (відео) "Не ведіть людство до знищення": Папа Римський звернувся до лідерів світу щодо України (відео)
Папа Франциск закликав сісти за стіл переговорів і зупинити жахливу війну в Україні.
Loading...
Load next