На Волині у школах на кордоні з Білоруссю запрацювали офіцери безпеки

На Волині у школах на кордоні з Білоруссю запрацювали офіцери безпеки

У 47 школах Ковельського та Камінь-Каширського районів на Волині, що розташовані поблизу кордону з Білоруссю, розпочали роботу офіцери безпеки.

Про це повідомляє поліція Волинської області.

Поліцейських для охорони навчальних закладів в області відбирали зі співробітників Головного управління Нацполіції Волині, поліції охорони та патрульної поліції, повідомили в поліції області. Напередодні вони пройшли тижневе навчання на базі Львівського державного університету внутрішніх справ.

Офіцери служби освітньої безпеки, будуть відповідати за безпеку в навчальному закладі, зокрема:

  • здійснюватимуть пропускний режим;
  • комунікуватимуть з іншими екстреними службами;
  • особисто реагуватимуть на правопорушення;
  • проводитимуть профілактичні заходи.

Кожен офіцер, який працюватиме у школі протягом дня, забезпечений металошукачем, планшетом, рацією, спецзасобами та аптечкою.

47 чинних поліцейських нестимуть службу у волинських школах на кордоні з Білоруссю до того часу, поки не стартує кампанія з набору та навчання майбутніх офіцерів Служби освітньої безпеки, додали у Нацполіції області, – додали у дописі.

Нагадаємо, На Закарпатті невідомий кинув гранату на подвір'я депутата

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото) "Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото)
Загалом участь в акції взяло близько 120 осіб.
"Якщо ви перетнете український кордон — будете знищені", — Данілов до білоруських солдатів "Якщо ви перетнете український кордон — будете знищені", — Данілов до білоруських солдатів
Олексій Данілов застерігає білоруських військових від спроб вторгнення в Україну
З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео) З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео)
Учасники групи «Капутін» з 2014 року влаштовують у Чехії різні акції протесту проти російського впливу у Європі.
Loading...
Load next