У "Дії" з’явилися нові військові облігації

У "Дії" з’явилися нові військові облігації

У застосунку “Дія” з’явилися чотири нові військові облігації – Залізний Порт, Асканія-Нова, Джанкой та Керч.

Про це повідомляє  Міністерство цифрової трансформації України.

Військові облігації –  цінні папери, які ви купуєте та після закінчення терміну їх дії отримуєте кошти назад з відсотками. Гроші з облігацій спрямовуються на зброю, боєприпаси, техніку, їжу та медикаменти для наших військових. А ще — на заробітні плати медикам, учителям, пенсії та соціальні виплати.

Отже, умови наступні:

  • Залізний Порт: ставка від 16,25%, дата виплати — 05.06.2024;
  • Асканія-Нова: ставка від 16,50%, дата виплати — 20.11.2024;
  • Джанкой: ставка від 17,96%, дата виплати — 23.07.2025;
  • Керч: ставка від 18,00%, дата виплати — 15.10.2025.

Нові облігації вже доступні в застосунку “Дія”.

Залізний Порт, Асканія-Нова, Джанкой, Керч — міста, відомі кожному українцю. Також скучили за ними? Допоможіть Силам оборони швидше їх повернути — купуйте нові військові облігації в “Дії”, щоб підтримати військових й економіку та отримати прибуток, – закликали у відомстві.

Нагадаємо, Прем’єр Швеції погодився зустрітися з Орбаном для обговорення заявки на вступ у НАТО

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Українські ветерани зможуть скористатися необхідними їм сервісами у "Дії" Українські ветерани зможуть скористатися необхідними їм сервісами у "Дії"
Українські ветерани з наступного року зможуть скористатися необхідними їм основними сервісами у "Дії". Сервісами матимуть змогу користуватися також і члени родин загиблих.
Ковідний сертифікат в Україні: Мстислав Банік розповів про застосунки "Дія" та "Вдома" (відео) Ковідний сертифікат в Україні: Мстислав Банік розповів про застосунки "Дія" та "Вдома" (відео)
Зручний та, найголовніше - простий і зрозумілий, застосунок Дія, який допомагає українцям у вирішенні великої кількості проблем, які стосуються державних послуг та ковідних сертифікатів. Керівник з розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової інформації Мстислав Банік в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про впровадження електронних лікарняних, COVID-сертифікати та їх роботу у застосунку, а також про онлайн оформлення субсидій та зміни місця реєстрації.
Loading...
Load next