В Італії злочинці дронами доправляли наркотики у в’язниці

В Італії злочинці дронами доправляли наркотики у в’язниці

Четверо людей було затримано у п’ятницю за підозрою у використанні дронів для доставки наркотиків та мобільних телефонів ув’язненим в італійських в’язницях.

Про це повідомляє ANSA.

Зазначається, що підозрювані були затримані у кількох провінціях Італії. Цьому передувало розслідування, проведене слідчими з міста Асті.

Затриманих звинувачують у злочинній змові з метою доставки заборонених речовин ув’язненим у в’язницях регіонів П’ємонт, Сицилія, Марке, Кампанія та Абруццо.

Нагадаємо, У Латвії запропонували перевірити на проросійські погляди іноземних працівників

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Лідер збірної України Маліновський вдало переніс операцію в Італії (фото) Лідер збірної України Маліновський вдало переніс операцію в Італії (фото)
Півзахисник італійської "Атланти" та ключовий гравець збірної України вдало переніс операцію з видалення грижі із живота.
Інтерпол розшукував п'ять років: у Києві затримали болгарського наркобарона Банева (відео) Інтерпол розшукував п'ять років: у Києві затримали болгарського наркобарона Банева (відео)
Затриманий у столиці 55-річний іноземець виявився розшукуваним Інтерполом наркобароном Евеліном Баневим-Брендо. В Італії та Румунії йому загрожує покарання у вигляді 20 і 10,5 років за ґратами за незаконний обіг наркотиків.
Loading...
Load next